Зеленська трохи прибрала довжину та оновила каре / фото isntagram.com

Олена Зеленська зустрілася з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, який учора прибув до України з неанонсованим візитом. Разом вони відвідали Центр психічного здоров'я та реабілітації ветеранів "Лісова поляна", який знаходиться на Київщині.

Для важливого заходу дружина президента України обрала стильний костюм. Зеленська приміряла синій подовжений блейзер з великими кишенями. Вона підкреслила талію чорним класичним ременем.

Зеленська та Трюдо / фото isntagram.com

Під широкі штані перша леді підібрала взуття з гострим носком. Свій образ Зеленська доповнила золотими сережками незвичайної форми.

Зеленська змінила засічку / фото isntagram.com

На нових фото, якими перша леді поділилася в Instagram, можна помітити, що вона змінила зачіску. Зеленська трохи прибрала довжину та оновила каре. Окрім цього, перша леді могла змінити колір волосся. Нині воно отримало більш холодний відтінок.

Зеленська захопила стильним костюмом / фото isntagram.com

Окрім цього, дружина президента відмовилася від локонів. Раніше вона часто робила зачіску з легкою хвилею на волоссі. Нині ж вона вирівняла його по всій довжині, проте залишила свій асиметричний проділ.

Нагадаємо, нещодавно Зеленська відвідала Харків у стильному "луці" з намистом та окулярами.

Вас також можуть зацікавити новини: