Які сукні подобаються чоловікам / instagram.com/i_dobrovolskaya

Кожна жінка не один раз замислювалася над тим, як одягнутися, щоб сподобатися чоловікові. Відомо, що чоловіки віддають перевагу більш жіночні силуети, які підкреслюють спокусливі вигини тіла.

Сьогодні УНІАН розповість, який одяг вибрати жінкам у спеку, щоб подобається чоловікам і які кольори їх збуджують.

Які сукні подобаються чоловікам

Багато експертів неодноразово проводили опитування серед сильної половини людства і з'ясували, що чоловіків приваблюють легкі повітряні сукні з квітковим принтом. Чоловіки впевнені, що такий одяг створює романтичний настрій та сприяє гарному вечору.

Відео дня
Які сукні подобаються чоловікам / instagram.com/_garderob_shop_8888

Не менш привабливим варіантом будуть джинсові сукні. Вони ідеально підкреслюють фігуру, а саме головні переваги - вигин попереку, сідниці і талію. Такий варіант ідеально підійде в спекотну пору року.

Які сукні подобаються чоловікам / instagram.com/korona_shop_neru

Також чоловіки вважають, що на жінках гарно виглядають сукні з вирізами. Відомо, що їм не подобається, коли образ "без одягу", але якщо жінка злегка відкриває якусь частину свого тіла, то чоловіків це заводить. 

Які сукні подобаються чоловікам / instagram.com/wow_shop_online_

Сексуальне плаття-комбінація підкреслює жіночність і задає романтичний настрій на весь день. Чоловікам дуже подобаються такі сукні, адже жінки в них виглядають приголомшливо. 

Які сукні подобаються чоловікам / instagram.com/incenshop

Червона сукня: думка чоловіків

Часто жінки для побачення обирають саме червоний колір одягу, вважаючи, що саме пекучий колір розбурхає свідомість їх партнерів. Але чи так це насправді?

Стилісти стверджують, що так. Ефектне червоне плаття з будь женіщни може зробити фатальну красуню, та й чоловіків, дійсно, збуджує червоний колір. Але варто зазначити, що вони не підходять для офісної роботи, краще відкласти їх на вечір.

Які сукні подобаються чоловікам / instagram.com/batyralieva

Вас також можуть зацікавити новини: