Завтра в Україні буде вітряно / фото REUTERS

Завтра в Україні очікується дуже теплий, проте вітряний день.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

"Денна температура повітря досягне +5...+12 градусів. Лише в східних областях та на Сумщині буде прохолодніше, +1...+5 градусів", - повідомила вони.

Відео дня

Проте, потепління може не відчуватися через сильний вітер. За словами синоптика, завтра його швидкість становитиме 7-12 м/с з поривами до 15-20 м/с.

Читайте такожПогода, як у жовтні: у Києві побито температурний рекорд 19 століття

Дощі, за даними фахівця, пройдуть неоднорідно. Вночі та вранці опади очікується у західних, північних та центральних областях. Вдень дощова маса зсунеться східніше, на Сході можливий і мокрий сніг. Нова порція дощів підійде в денні години до західних областей. Надвечір західна волога зона наблизиться до північних областей.

"Все це відбуватиметься на фоні сильного західного вітру - бережіть себе та своє майно від старих гіллястих дерев, білбордів та не затримуйтеся надовго під дахами високих будинків", - порадила синоптик.

Нагадаємо, за прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, найближчими днями в Україні збережеться аномально тепла погода з періодичними дощами, мрякою, туманами та поривчастим вітром. Але вже на Різдво очікується припинення опадів та поступове зниження температури по всій країні.

Вас також можуть зацікавити новини: