Андрій Богдан / фото REUTERS

Керівник Офісу президента Андрій Богдан не проти рокіровки посадами з першим помічником глави держави - соратником Володимира Зеленського Сергієм Шефіром.

Про це він розповів в ефірі ТСН.

Читайте такожЗеленський реорганізував АП в Офіс президента і призначив його керівником Богдана

"Я йому (Сергію Шефиру. - Ред.) постійно пропоную, що ми можемо помінятися. Він говорив - ні, але останній раз погодився. Так що, можливо, у зв'язку з реорганізацією, що це буде Офіс президента, а не Адміністрація президента. Можливо, ми поміняємося місцями. Можливо, я буду першим помічником. Є такий план. А Сергій Шефір може стати головою Офісу президента", - розповів Богдан.

За словами глави Офісу президента Андрія Богдана, Сергій Шефір раніше відмовлявся від такої ідеї, "а в останній раз погодився".

У свою чергу Сергій Шефір в коментарі theБабель спростував слова Богдана.

«Доброго ранку! Ні, це не правда», — відповів Шефір на питання про заяву Богдана.

Як повідомляв УНІАН, 25 червня президент Володимир Зеленський затвердив положення про створення Офісу президента, і підписав низку кадрових указів. Відповідно до одного з них Богдан призначений керівником Офісу.

20 червня Зеленський підписав указ №417/2019 про створення Офісу президента шляхом реорганізації та скорочення чисельності працівників Адміністрації президента.