REUTERS

Про це заявив керівник Федерального дорожнього агентства Роман Старовойт, передає Крим.Реалії з посиланням на прес-службу Росавтодору.

За словами Романа Старовойта, наразі побудували вже 10 опор майбутнього мосту. У роботі перебувають ще 69 опор на різних ділянках будівництва. 

"Роботи на будмайданчику здійснюються у повній відповідності з графіком. Будівництво мосту буде проводитися на 8 ділянках одночасно, що забезпечить відкриття автомобільного руху в робочому режимі в максимально короткі терміни – вже в грудні 2018 року. В 2019 році буде відкритий рух поїздів", – упевнений керівник Росавтодору.

Відео дня

Читайте такожЕксперти розповіли, як можна зупинити будівництво окупантами Керченського мосту

Як повідомляв УНІАН, 8 жовтня 2014 року Путін на засіданні президії Держради з питань вдосконалення мережі автошляхів заявив, що до кінця 2018 року Росії необхідно реалізувати "ще один складний мостовий перехід – перехід через Керченську протоку".

5 вересня 2014 року міністр транспорту Росії Максим Соколов заявив, що Росія планує побудувати міст в окупований Крим через Керченську протоку до 16 грудня 2018 року.