Вчора вночі біля автостоянки за адресою Бальзака, 64, Київ, житловий масив Троєщина лопнула водопровідна труба. За декілька хвилин під водою опинилися десятки дорогих іномарок. Поки комунальники відкачували багнюку, витягуючи заодно з неї машини, водії підготували десятки позовів до суду.

 

Відео дня

Get the Flash Player to see this player.

Очевидці повідомляють, що машини, припарковані ближче до воріт ( відповідно далі від місця аварії), були по двері у воді, а ось тим, хто поставив авто біля схилу, пощастило менше. Декілька автомобілів повністю сховалися під багнюкою, пише Комсомольская правда в Украине.

Комунальники тільки розводять руками і у всьому винуватять весну і танення снігу. Мовляв, зрушився грунт, ось труба і потекла.За словами очевидців, в трубі зяяла дірка діаметром в 40 см! Водопровідна магістраль проходить по схилу, який на декілька метрів вище за саму стоянку. Не дивно, що під сильним натиском вода за лічені секунди дісталася до машин.

Це - не перший подібний випадок. 24 березня на вулиці Симиренка, що в Святошинськом районі Києва, у величезну яму повалився автомобіль. Яма утворилася через порив водопроводу. Тижнем раніше на Великій Окружній прорвало каналізаційний стік, а на вулиці Гетьмана на автомагістралі утворилася 10-метрова яма.