На Львівщині пройдуть навчання Rapid Trident / Lviv Today

На Львівщині з 15 по 26 вересня на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного (Яворівський військовий полігон) проходитимуть спільні українсько-американські військові навчання «Репід Трайдент-2014», в яких візьмуть участь близько 1,2 тис. військовослужбовців із 15 країн світу.

Як повідомили УНІАН у прес-групі українсько-американських тактичних навчань „Репід Трайдент-2014”, під час навчань територією Центру рухатимуться військові колони, тому деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху цивільного автотранспорту. 

Читайте такожУ Чорному морі завершилися українсько-американські навчання Sea Breeze-2014 (фоторепортаж)

Відео дня

Також залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуться польоти вертольотів армійської авіації.

Керівництво навчань із міркувань безпеки цивільного населення закликало мешканців Львівщини у цей період не відвідувати розташування навчальних ділянок полігону, дотримуватися правил дорожнього руху під час зустрічі на автодорогах із військовими автоколонами.