false

2 жовтня в Одеському окружному суді розглядалася справа щодо неправомірних дій членів Одеської міської територіальної виборчої комісії щодо кандидата на пост Одеського міського голови Дмитра Голубова.

На підставі запропонованих суду документів стало відомо, що тервиборчком у порушення виборчого права зареєстрував Дмитра Голубова кандидатом, передає comments.ua.

Як виявилося, Дмитро Голубов вніс необхідну заставу за участь у виборчих перегонах від імені Одеської міської організації Політичної Партії "Блок Дмитра Голубова", але по факту проходження зазначених грошей відбувалося шляхом внесення коштів сторонньою особою - Палпатіном Дмитром Вікторовичем.

Відео дня

Яке відношення Дмитро Палпатін має до політичної партії "Блок Дмитра Голубова", юридично не доведено, зазначають"Коментарі". Також незрозуміло й походження грошей, внесених Дмитром Палпатіном як заставу. На підставі грубого порушення виборчого права, Одеський окружний суд прийняв рішення про неправомірні дії Одеської міської територіальної виборчої комісії та скасування реєстрації Дмитра Голубова кандидатом на посаду міського голови.