Поліція розказала про Різдво в Україні / фото facebook.com/zborik14

Різдвяна ніч в Україні минула спокійно, серйозних правопорушень не зафіксовано.

Про це повідомив Департамент комунікації Національної поліції України.

Як зазначається, участь у святкових богослужіннях взяли майже 4 мільйони людей.

Відео дня

Читайте такожРятувальники переходять на посилений режим несення служби на Різдво

Станом на 10.00 годин 7 січня переважна частина святкових богослужінь вже завершилася. В деяких регіонах урочистості ще тривають.

Загалом, як зазначається, на території держави богослужіння відбулися у понад 12,2 тисячах культових споруд із запланованих 14,4 тисяч. Участь у них взяли майже 4 мільйони людей. Заходи з нагоди Різдва тривають у близько 2,2 тисячах храмів.

Охорону публічної безпеки і порядку здійснювали близько 15,5 тисяч правоохоронців. Серйозних порушень правопорядку не зафіксовано.

Також, на період святкування Різдва Христового підрозділи ДСНС перейшли на посилений режим несення служби та перебувають в готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

Загалом, до 9-ї ранку 8 січня на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки ДСНС. А також, в готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події перебуває і авіація ДСНС, а саме літак Ан-26.