Близько 80 будівель були відключені від електропостачання / Facebook, Віталій Кличко

Електропостачання центру Києва, яке було призупинено через займання електрокабелів у підземному колекторі на вулиці Хрещатик, відновлено.

Читайте такожПожежа у підземному колекторі на Хрещатику: в "Укртелекомі" розповіли про наслідкиПро це повідомляється на сайті холдингу ДТЕК.

«ДТЕК «Київські електромережі» відновив електропостачання 80 будівель, знеструмлених в результаті загоряння в колекторі, який експлуатується міськими комунальними службами. Всі вони були заживлені від резервних джерел живлення. Підключено до дизельних генераторів ДТЕК «Київські електромережі» будівлі ТРК «Київ», готель «Дніпро» та ТРЦ «Глобус», два будинки за адресою вул. Грушевского 4а и 4б», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що енергетики зможуть приступити до обстеження та аварійно-відновлювальних робіт на постраждалих від пожежі кабельних лініях після того, як закінчаться основні роботи з ліквідації пожежі і вивітрювання підземного приміщення.

Як повідомляв УНІАН, в ніч проти неділі, 5 квітня, сталося займання електрокабелів у підземному колекторі на вулиці Хрещатик у Києві. Близько 80 будівель, що розташовані у центрі столиці, були відключені від електропостачання.