Військовослужбовець намагався вчинити самогубство / фото ua.depositphotos.com

В Одесі військовослужбовець намагався вчинити самогубство, зачинившись у квартирі знайомої. У приміщенні також перебувала дитина. Про це повідомили Сили оборони півдня у Telegram-каналі.

"Військовослужбовець однієї з військових частин на Одещині, озброєний зарядженим пістолетом, зачинився у квартирі своєї знайомої, де перебувала і сама жінка, і її неповнолітня дитина", – розповіли військові.

Коли представники відповідних структур намагалися з ним поспілкуватися, він відмовився відчинити двері та заявив, що не хоче жити і вчинить самогубство. Також він повідомив, що порізав собі руки та стікає кров'ю.

Відео дня

"Запідозривши, що озброєний чоловік перебуває у неадекватному стані, офіцери військової частини викликали поліцію. З метою убезпечення жінки та дитини, недопущення вчинення самогубства самим військовим, двері було відчинено примусово. Винуватця інциденту доправлено до військового шпиталю", – йдеться у повідомленні.

Стверджується, що жінка та дитина не ушкоджені. Наразі триває розбір і вивчення всіх обставин події.

Як повідомили УНІАН очевидці, подія сталася на вулиці Івана та Юрія Лип, у квартирі 5-поверхівки. Люди кажуть, що військовий, був весь у крові. Водночас коли його виводили на вулицю, на руці вже була "якась пов’язка", тобто йому надали першу допомогу. Чоловіка, який перебував у неадекватному стані, передали медпрацівникам. Зазначається, що військовий міг бути озброєним, та перебувати під впливом наркотиків.

Події в регіонах

Як повідомляв УНІАН, в грудні у Дніпрі сім юнаків віком від 14 до 19 років з особливою жорстокістю вбили безпритульну жінку та побили чоловіка. За даними слідства, нападники побачили безпритульну жінку у покинутій будівлі, побили її та завдали численних ударів ножем. Цієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. З численними тілесними ушкодженнями потерпілому вдалося втекти.

Вас також можуть зацікавити новини: