REUTERS

3 жовтня відбувся матч другого туру групової стадії Ліги Європи між "Олександрією" та бельгійським "Гентом". Команди зустрічалися на "Арені Львів" у Львові.

Поєдинок завершився внічию - 1:1.

Читайте такожОлександрія - Гент - 1:1: онлайн матчу Ліги Європи

Відео дня

Бельгійцям вдалося забити швидкий гол вже на шостій хвилині: Депуатр в контратаці пройшов по флангу, змістився до центру на лінії штрафного і пробив у нижній кут воріт - Паньків не встиг зреагувати.

У підопічних Шарана небезпечні моменти виникали після верхових передач. Спочатку головою пробивав Лучкевич, а в середині першого тайму - Банада, але обидва рази гостей врятував голкіпер. "Гент" до перерви міг подвоїти перевагу, коли також головою пробив Нгадеу-Нгаджуі, а м'яч відскочив на кутовий від штанги.

На старті другого тайму ситуація не сильно змінилася - "Гент" частіше володів м'ячем, однак створювати моменти не вдавалося. "Олександрія", у свою чергу, скористалася однією з контратак. Ковалець скористався проходом партнера, прийняв м'яч і завдав удар - воротар відбив, але Сітало виявився першим на добиванні та відправив м'яч у порожні ворота.

Практично відразу Сітало міг оформити дубль, але пробив головою над поперечиною з метра після навісу від партнера з лівого флангу. Надалі "Гент" пішов вперед і створив реальний шанс, коли Яремчук опинився без опіки в центрі штрафного майданчика і завдав удару головою - Паньків в стрибку врятував господарів.

"Олександрія" - "Гент" - 1:1

Голи: Сітало, 60 - Депуатр, 6

"Олександрія": Паньків, Пашаєв, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Банада, Ковалець (Довгий, 75), Гречишкін, Лучкевич (Безбородько, 86), Сітало (Шастал, 80), Третяков

"Гент": Каміньскі, Люстіг, Пластун, Нгадеу-Нгаджуі, Асаре, Кумс, Давид, Овусу, Оджиджа, Депуатр (Квілітая, 85), Яремчук (Кубо, 89)

Таким чином, "Олександрія" набрала перше очко на груповому етапі Ліги Європи в історії клубу. В активі "Гента" залишається три очки. Команда Шарана наступну гру проведе на виїзді проти французького "Сент-Етьєна" 24 жовтня. Бельгійці в цей же день на своєму полі будуть приймати "Вольфсбург".

УНІАН раніше повідомляв, що "Шахтар" вирвав перемогу у "Аталанти" в Лізі чемпіонів.