SkyUp припиняє польоти в Турін / фото SkyUp Airlines, Facebook

З 5 березня авіаперевізник SkyUp зупиняє виконання рейсів в Турин. Попередньо тимчасове скасування діятиме до 25 жовтня.

Читайте такожНазвані популярні туристичні напрямки, куди ще не дісталася коронавірус

Як повідомляється на сайті лоукостера, керівництво SkyUp Airlines прийняло рішення тимчасово зупинити польоти в Турин, оскільки це напрямок, що знаходиться в зоні зростання випадків зараження новим коронавірусом на території Італії. Зміни набирають чинності 5 березня.

Відео дня

«У нас великі плани на Італію. В цьому році польотна програма передбачає понад 10 напрямків з Києва і регіонів. Але ми не можемо ігнорувати поточну ситуацію та занепокоєння людей, тому скорочуємо авіасполучення з країною до нормалізації ситуації», – коментує генеральний директор SkyUp Airlines Євген Хайнацький.

Пасажири, які придбали квитки на скасовані рейси, повинні звернутися за поверненням коштів або узгодити з перевізником можливість перебронювання на альтернативні рейси перевізника.

«Якщо квитки були заброньовані на сайті авіаперевізника, потрібно написати листа на letstalk@skyup.aero з відповідним запитом у довільній формі – на повернення коштів чи на заміну напрямку. Для заміни недоступні Іспанія, Португалія, Італія. Всі інші варіанти обговорюються індивідуально. Якщо квитки були придбані через агентську мережу або через спеціалізовані сервіси, то за поверненням коштів необхідно звернутися за місцем придбання авіаквитків», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, щойно ситуація стабілізується, SkyUp планує відновити призупинені рейси.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.