Знеструмленими залишаються близько 60 приватних будинків / фото УНІАН

Російські окупанти надали гарантії невідкриття вогню в районі міста Мар'їнка для відновлення електропостачання до знеструмлених будинків.

Читайте такожСьогодні окупанти один раз порушили режим "тиші": під вогнем опинився КПВВ "Мар'їнка"

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу Об’єднаних сил у соціальній мережі Facebook.

Відео дня

«Нарешті, на неодноразові запити української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) через Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ, російські окупаційні війська надали гарантії дотримання режиму припинення вогню у районі Мар'їнки», - йдеться у повідомленні.

У штабі ООС нагадали, що у Мар'їнці з 25 листопада знеструмленими залишаються близько 60 приватних будинків. Виведені з ладу лінії електропередач розташовані у секторах ведення вогню бойовиків.

«Сподіваємось, що завтра, 4 грудня, українські ремонтні бригади зможуть почати заходи з відновлення електропостачання», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше у штабі зазначили, що українські ремонтні бригади не можуть відновити електропостачання, адже виведені з ладу лінії електропередач знаходяться у секторах ведення вогню збройних формувань РФ.