Філліпс і Щербак / фото sprotyv.info

25 вересня в Луганську, в гуртожитку № 4 фейкового педуніверситету, розташованого на вулиці Матросова, 2-Б, з вікна на 5 поверсі випала дівчина. Про це повідомляє група "Інформаційний спротив".

Пізніше було встановлено, що з вікна своєї кімнати випала 17-річна студентка 1-го курсу Щербак Віра Петрівна. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці.

Читайте такожПрокремлівський пропагандист Філліпс виправдався за те, що допоміг ЗСУ знищити позиції бойовиків поблизу Світлодарська (відео)

Відео дня

Представники бандформування "МВС ЛНР", які прибули на місце трагедії, встановили, що це – самогубство. Офіційно було заявлено, що однокурсники і знайомі покійної неодноразово чули від неї про намір накласти на себе руки. Водночас, родичі і близькі подруги дані твердження спростовують.

Слід зазначити, що покійна Щербак, незважаючи на юний вік, є фігурантом сайту "Миротворець" з 2016 року, де відзначилася як помічниця пособника бойовиків й пропагандиста Грема Філліпса та свідома учасниця створення антиукраїнських відеосюжетів.

false

Як повідомляв УНІАН, британець Грем Філліпс й пропагандист Кремля на Донбасі знайшов в окупованому Луганську наречену і навіть встиг їй освідчитися.