Жорін відреагував на ідею Макрона про перемир'я / скриншот

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін відреагував на ініціативу президента Франції Еммануеля Макрона щодо перемир'я в Україні на час Олімпіади.

"Єдиний варіант для Франції, чи будь-якої іншої країни посприяти миру в Україні, добре відомий тому ж Макрону - відправити нам засоби ППО, техніку, а можна й військовий контингент. Тим більше, французьке суспільство, судячи з соцопитувань, готове до цього", - зазначив Жорін.

Офіцер наголосив, що чергова ініціатива про припинення вогню на певний період - "це вже навіть не смішно".

Відео дня

"Пізд***жа за ці 10 років ми чули достатньо. Мабуть Заходу хочеться отримати сотий урок про те, що росіяни демонстративно порушують всі обіцянки, принижуючи тих, хто в них повірив", - додав Жорін.

Ідея Макрона про перемир'я

Президент Франції Еммануель Макрон сподівається домовитися про припинення вогню в Україні та Газі на час літніх Олімпійських ігор. Він розраховує на сприяння у цьому різних партнерів, зокрема лідера Китаю Сі Цзіньпіна.

"Лідер Китаю через кілька тижнів приїде до Парижа. Я його попросив допомогти. У 2022 році перед нами теж стояло таке завдання перед зимовими Олімпійськими іграми, які приймав Китай… Тож це також може стати дипломатичним моментом задля миру", – сказав Макрон.  

Вас також можуть зацікавити новини: