Піхоту окупантів знищують на гарячих напрямках / facebook.com_GeneralStaff.ua

Інструктор російських загонів "Шторм-Z" Святослав Голіков визнав, що їх "сточують під нуль" під час так званих "м'ясних штурмів" Авдіївки.

Як заявив Голіков у своєму каналі "Філолог у сірій зоні", ці загони, які складають із штрафників та в'язнів, зазнають величезних безповоротних втрат без досягнення будь-якого результату.

"Штурмові загони "Шторм-Z" на Авдіївському напрямку та південному флангу Бахмута буквально за кілька днів активних дій сточуються практично під нуль. У середньому, рівень безповоротних втрат варіюється від 40 до 70%, а санітарні, відповідно, складають 30-60% особого складу", - заявив Голіков.

Відео дня

Інструктор окупантів каже, що втрати настільки високі через низку факторів, зокрема відсутність належної підготовки, проблеми з артилерійською підтримкою штурмів, відсутність ефективної практики евакуації поранених та інші нюанси.

"Поєднання вищезгаданих факторів призводить до регулярного розмотування штурмових загонів у хлам без досягнення ними хоча б якихось значних результатів", - зазначив Голіков.

'Підрозділи сточують під нуль': окупант спалив 'м'ясну тактику' РФ під Авдіївкою і Бахмутом
'Підрозділи сточують під нуль': окупант спалив 'м'ясну тактику' РФ під Авдіївкою і Бахмутом

М'ясні штурми Авдіївки

Нагадаємо, раніше ISW заявляв, що росіяни кидають на "м'ясні штурми" Авдіївки загони піхоти "Шторм-Z", знищуючи їхній особовий склад на 40-70% за лічені дні.

Російський "воєнкор", який нібито перебуває на цьому ж напрямку, стверджував, що "м'ясні атаки" - це штурм без артилерійської підтримки. За його словами, коли два російські полки проводять "м'ясні атаки" пліч-о-пліч, стик між зонами відповідальності обох полків залишається незахищеним і вразливим для українських контратак.

Як стверджує російське джерело, підрозділи "Шторму-Z" часто вводяться в бій до проведення розвідки або встановлення зв'язку із сусідніми підрозділами і, як правило, намагаються евакуювати своїх поранених без артилерійського прикриття, що призводить до ще більших втрат.

Вас також можуть зацікавити новини: