ЗСУ звільнили село Старомайорське / t.me/V_Zelenskiy_official

Спікер Об'єднаного прес-центру Сил оборони України Таврійського напрямку Валерій Шершень поділився подробицями звільнення села Старомайорське в Донецькій області.

Як розповів він в ефірі телемарафону, звільнення Старомайорського було унікальною і нелегкою операцією для ЗСУ, росіяни всіма способами намагалися стримати просування українських бійців.

"Росіяни замінували все, що тільки можливо, навіть наші фахівці з Сил спеціальних операцій були спантеличені. У наших інженерів було багато роботи, а сапери вдавалися до різних хитрощів при розмінуванні", - зазначив він.

Відео дня

Також Шершень додав, що українським штурмовикам доводилося просуватися зі спеціальними знаряддями, щоб знімати ворожі розтяжки.

Зараз, за його словами, ситуація у Старомайорському контрольована.

Звільнення села Старомайорське - що повідомлялося

Нагадаємо, про те, що українські військовослужбовці відбили у росіян село Старомайорське стало відомо ввечері 27 липня. Населений пунк розташований на Шахтарському напрямку фронту.

Наступного дня у мережі опублікували кадри, як ЗСУ звільняли Старомайорське. Водночас інформацію про новий успіх бійців підтвердили у Генштабі ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: