У Донецьку розвідники знищили склад озброєнь окупантів

У тимчасово окупованому Донецьку воїни Головного управління розвідки Міністерства оборони України знищили черговий склад озброєнь російських загарбників. Про це повідомила прес-служба ГУР МО.

"Воїни-спецпризначенці ГУР виявили та знищили ще один склад з боєприпасами ворога в тимчасово окупованому Донецьку. 23 жовтня 2023 року о 03:20 за київським часом внаслідок ударів високоточною зброєю ворожий склад з боєкомплектом, розташований на вулиці Ревякіна у Донецьку, було знищено", - йдеться у повідомленні.

В розвідці поінформували, що база з озброєнням належала 110-й окремій мотострілецькій бригаді 1-го армійського корпусу російських окупаційних військ, яка зараз задіяна у штурмових діях в районі Авдіївки.

Відео дня

Успіхи українських військових

Сили спеціальних операцій України за тиждень знищили техніку окупантів вартість на 25 мільйонів доларів. Йдеться про знищення російського БМ-21 "Град", БМ-27 "Ураган", РЛС "Зоопарк", а також важкої вогнеметної системи.

Українські підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" протягом доби виконали 1228 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 409 осіб. Троє окупантів здалися в полон. Разом з тим, знищено 27 одиниць військової техніки противника. Зокрема, йдеться про 3 танки, 8 бойових броньованих машин, 7 артилерійських систем, 1 СПГ, 4 БпЛА, 4 одиниці автомобільної техніки. Також знищено 1 склад боєприпасів ворога. Ще 18 одиниць ОВТ окупантів пошкоджено.

Крім того, Сили оборони України виявили безпілотник "Орлан-10" російських загарбників та збили його за допомогою переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger.

Вас також можуть зацікавити новини: