В одній із бригад окупантів із 2-го армійського корпусу перестали виплачувати гроші / фото ua.depositphotos.com

Окремим бойовикам однієї із бригад російських окупантів із 2-го армійського корпусу перестали виплачувати грошове забезпечення

Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook. 

Як зазначають у Генштабі, через великі втрати в ході бойових дій значно знизився рівень морально-психологічного стану в підрозділах, сформованих на тимчасово окупованих територіях. 

Відео дня

"За наявною інформацією, з метою покращення стану бойової готовності 2-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу, командування бригади видало розпорядження не виплачувати грошове забезпечення військовослужбовцям, які тимчасово відсутні, зокрема, знаходяться на лікуванні. Відновлення виплат відбувається лише після надання виправдальних документів та з особистого дозволу командира", - йдеться у повідомленні. 

Як раніше повідомляв УНІАН, заступник Міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що армія через сильний кадровий голод намагається залучити до війни проти України добровольців. Країна агресор пропонує добровольцям поліпшення соцпакета, якщо вони підуть воювати в Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: