У Росії оголошено мобілізацію / фото ГУР МО

У російській армії спостерігається повний бардак. Мобілізовані росіяни тікатимуть з України. Вцілілі повернуться у РФ злими, озброєними та такими, що втратили людську подобу.

Такий прогноз зробив радник Офісу президента України Олексій Арестович на каналі Фейгін Live.

"Коли вони (Міноборони РФ) починають пробовтуватися, це означає, що рівень психічного стану у них такий, що вони вже не цілком контролюють себе та свої дії", – заявив він.

За його словами, у штабах армії РФ – паніка і ср*ч.

"І ось це некероване стадо, де ср*ч у штабах, де вони один одного підставляють, бухають і розповідають Путіну, хто більше винен... зараз керуватимуть мобілізованими, у яких цілковитий бардак, пияцтво. Ще трохи, ще певний час, і катастрофа буде явно очевидною... Коли це стадо фізично тікатиме з України, кидаючи все... ось це буде пісня. Хто вціліє і прибіжить до Росії, голодне, зле, частково озброєне, бухе, таке, що втратило людську подобу... тільки уявіть", – спрогнозував Арестович.

Мобілізація в Росії

Президент Російської Федерації Володимир Путін оголосив "часткову" мобілізацію росіян з 21 вересня.

Міністр оборони Росії Сергія Шойгу оголосив, що мобілізують всього 300 тисяч осіб. Але за даними ЗМІ, Кремль планує закликати до 1,2 мільйона росіян.

Оголошення мобілізації моментально спровокувало пробки на російському кордоні. Росіяни почали масово виїжджати з країни, а також шукати божевільні способи, як уникнути призову.

Разом з тим, за прогнозом колишнього депутата Держдуми РФ, російського опозиціонера Геннадія Гудкова, оголошена Путіним "часткова" мобілізація в Росії може затягнути війну в Україні ще на півроку або навіть на рік.