Залужний попрацював на одному із пунктів управління Повітряних Сил / facebook.com/CinCAFU

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів роботу на одному із пунктів управління Повітряних Сил ЗСУ.

Відповідне відео він показав у своєму Telegram.

За його словами, разом із начальником Генерального штабу та командувачем Повітряних Сил вони обговорили ключові питання стосовно посилення протиповітряної оборони, застосування авіаційного озброєння та прикриття об’єктів критичної інфраструктури в осінньо-зимовий період.

"Дякую нашим пілотам, зенітникам, фахівцям радіотехнічних військ, РЕБ, зв’язку та логістики, розвідці Повітряних Сил, які щодня забезпечують результат! Із кожним днем наші крила та щит міцніють, із кожним днем – ми ближче до нашої мети!" - заявив Залужний у коментарі до відео.

Пріоритети роботи ЗСУ

Як повідомляв УНІАН, у вечірньому відеозверненні президент Володимир Зеленський заявив, що протягом усього дня був на зв’язку з командувачами та з тими, хто відповідає за забезпечення наших оборонних і наступальних дій.  "Снаряди, зброя, техніка. Власне виробництво. Підтримка воїнів. Ми готуємо й певне розширення географії постачання в Україну від партнерів. Ми пройдемо цей марафон і досягнемо нашої перемоги. Головне – щодня додавати сили Україні, нашій державі, нашим людям", - сказав президент.

Також він зазначив, що після ударів Сил оборони України по аеродромах в Бердянську та Луганську російські окупанти перебазовують свою авіацію подалі. 

Вас також можуть зацікавити новини: