Шериф пояснив встановлення знаків турботою про безпеку дітей / знімок Департаменту шерифа

У 2018 році департамент шерифа в американському штаті Джорджія встановив перед Хелловіном попереджувальні дітей знаки біля будинків тих, кого раніше засудили за сексуальні злочини.

Читайте такожЗеленський заветував закон про примусову хімічну кастрацію за зґвалтування та розбещення неповнолітніхВ цьому році установку хочуть повторити, але троє злочинців подали на силовиків до суду. Злочинці заявили, що вони залишилися приниженими та збентеженими. Про це повідомляє NBC.

На плакатах було прохання не просити солодощі за цією адресою. Шериф Гері Лонг пояснив установку турботою про безпеку дітей.

Відео дня

Адвокат Марк Юрачек пояснив, що закон дозволяє шерифу розміщувати список зареєстрованих сексуальних злочинців тільки у своєму офісі, в приміщенні суду та в інтернеті. Силовики також нібито порушують закон про приватну власність, встановлюючи знаки у дворах.

Позов подали троє зареєстрованих злочинців: перший був засуджений за сексуальне насильство над неповнолітньою жертвою, другий – за побої неповнолітньої, третій – за зґвалтування. Вони вимагають грошової компенсації.

Як раніше повідомляв УНІАН, ФБР назвало наймасовішого серійного вбивцю за історію США.