Літтл вбивав, в основному, бездомних, наркозалежних осіб та секс-працівниць / Legion Media

Наймасовішим вбивцею в історії США визнаний колишній боксер Семюел Літтл.

Про це пише журнал Esquire з посиланням на заяву ФБР.

Читайте такожПоки поліція розшукує серійного вбивцю у Флориді, число його жертв зрослоЗазначається, що Літтла заарештували у 2012 році у справі про торгівлю наркотиками, однак аналіз ДНК підтвердив його причетність до 3 нерозкритих вбивств, після чого він був засуджений до довічного ув'язнення. Вже у в'язниці він зізнався у ще 90 вбивствах, які він вчинив по всій країні в період з 1970 по 2005 рік.

Відео дня

У ФБР вже перевірили та підтвердили причетність злочинця до 50 вбивств. На думку бюро, іншим зізнанням теж можна вірити, проте розслідування ще триває, і відомство просить усіх, хто володіє інформацією про діяння Літтла, допомогти слідству.

Літтл вбивав, в основному, бездомних, наркозалежних осіб та секс-працівниць, через що був упевнений, що його ніколи не зловлять, адже його жертв просто не будуть шукати. Зараз йому 78 років, він не завжди може пригадати точні дати злочинів, а також імена та обличчя жінок на момент вбивств, проте в точності пам'ятає всі подробиці злочинів.

Вбивця малював своїх жертв / esquire.ru

Відомо також, що він малював своїх жертв. Їхні портрети опубліковані на сайті ФБР з усіма наявними на даний момент подробицями – у відомстві сподіваються, що це допоможе слідству.

Літтл – колишній боксер, який ударом позбавляв свідомості своїх жертв, перш ніж їх задушити.

Як раніше повідомляв УНІАН, у США поліція застрелила озброєного чоловіка, який влаштував різанину в торговому центрі.