Як давно були поховані останки – невідомо / фото: foxnews.com

Мексиканська група Madres Buscadoras de Sonora, що складається з родичів зниклих людей, виявила братську могилу з останками 42 осіб біля курортного міста Пуерто-Пеньяско в штаті Сонора на південь від кордону з США.

Читайте такожВісім мігрантів з обмороженням знайдені у фурі-рефрижераторі у Франції

Про це повідомив телеканал Fox News.

Відео дня

Так, 24 жовтня пошуковці виявили 12 скелетів в одязі і одне тіло, що розкладається, в ямі в пустелі Каліфорнійської затоки. На наступний день були знайдені останки ще 15 осіб, а до суботи, 26 жовтня, загальна кількість знайдених тіл досягла 42.

Як давно були поховані останки – невідомо. Відзначається, що два тіла були в стані розкладу, що вказує на їх недавнє поховання, а більшість останків – скелети. Зараз проводиться експертиза для визначення статі та ідентифікації осіб. За попередніми даними, два тіла могли належати жінкам.

Як повідомляв УНІАН, 23 жовтня в англійському графстві Ессекс знайшли вантажівку з 39 мертвими людьми. За інформацією поліції, люди прямували у Великобританію у вантажному поромі з Бельгії.

Пізніше контейнер ймовірно вже з мертвими тілами «підхопив» 26-річний водій-ірландець. Температура в контейнері, за словами експертів, була -25 градусів за Цельсієм. Протягом подорожі у мігрантів був тільки один туалет – всередині контейнера. Людям не вистачало повітря.

Поліція затримала і допитала водія вантажівки – 25 річного Мо Робінсона.