REUTERS

21-річна Джемма Вотс маскувалась під 16-річного хлопця й домагалась школярок через соцмережі. Нині жінку звинувачують у сексуальному насильстві щодо щонайменше 7 осіб віком від 14 до 15 років.

Про це пише The Daily Mail.

За інформацією слідчих, жінка знайомилася з майбутніми жертвами через WhatsApp і Snapchat. На своїх акаунтах Джемма фотографувалась в образі хлопця-підлітка: довге волосся ховала у кепку, надягала спортивні труси й толстовку з капюшоном.

Відео дня

Читайте такожУ Білорусі винесли смертний вирок двом братам, обвинуваченим у вбивстві вчительки

Британка ділилась відео про скейтбординг, використовувала молодіжний сленг.

Обвинувачена обмінювалася вітальними повідомленнями з жертвами, а також інтимними фото, розмовляла телефоном перед тим, як зустрітися особисто.

Вотс була настільки переконливою, що навіть проводила час з батьками деяких дівчат. Одного разу у те, що вона хлопчик, повірила навіть поліція.

Джемма продовжувала полювати на молодих дівчат і піддавати їх сексуальному насильству, попри те, що перебувала під слідством.

Суд визнав її винною у щонайменше 7 сексуальних нападах. Злочини пов’язані з чотирма дівчатами віком 14-15 років. Усі жертви вважали, що мали стосунки з хлопцем, поки копи не заявили, що їхній хлопець насправді доросла жінка.

Місцева поліція вважає, що жертв у Джеммі Вотс може виявитися набагато більше – від 20 до 50 осіб, і що обмануті дівчатка-підлітки повідомлять про вчинене в поліцію.