REUTERS

Про це повідомляє ABC з посиланням на заяву уряду Австралії, передає Лента.ру.

За словами австралійського міністра транспорту Даррена Честера, малазійська слідча група закінчила дослідження двох уламків. Він зазначив, що обидва фрагмента відповідають конструкції літака того типу, до якого належав лайнер зник.

Читайте такожНа півдні Таїланду виявили уламки зниклого малайзійського "Боїнга" - ЗМІ

Відео дня

«Те, що уламки були знайдені на східному узбережжі Африки, узгоджується з результатами моделювання дрейфу, виконаним Державним об'єднанням наукових і прикладних досліджень (CSIRO)», — підкреслив міністр.

REUTERS

Раніше повідомлялося, що уламок невпізнаного літака виявили на французькому острові Реюньон в Індійському океані 29 липня. Фрагмент крила, швидше за все, належить зниклому в минулому році лайнеру рейсу MH370 Malaysia Airlines.

Читайте такожICAO затвердила нові правила для відстеження літаків через зникнення MH370

"Боїнг-777", що слідував рейсом MH370 з Куала-Лумпура в Пекін,зник з екранів радарів в ніч на 8 березня 2014 року. На його борту перебували 12 членів екіпажу і 227 пасажирів з 14 країн, в основному громадяни Малайзії та Китаю.

В кінці січня 2015 року всі вони офіційно були визнані загиблими. Передбачається, що літак впав у воду в південній частині Індійського океану.