Під Курськом загорівся трансформатор / фото kursk-izvestia.ru

Увечері в суботу, 7 січня 2023 року, в російському селищі Моква, яке знаходиться під Курськом, спалахнула пожежа. В результаті загоряння у місцевих жителів зникла електроенергія. 

Як повідомляє один з місцевих Телеграм-каналів, у Мокві горить трансформаторна підстанція. Станом на зараз пожежу нібито локалізовано. 

Зазначається, що через пожежу світло також відсутнє у сусідньому селищі 2-га Моква. Крім того, весь приватний сектор залишився без опалення за температури -22 градуси. 

Відео дня

При цьому повідомляється, що в небі над Курськом ввечері нібито був помічений безпілотний літальний апарат. 

фото-скріншот

Пожежі в Росії: останні новини

6 січня в Москві раптово спалахнула одна з будівель Міністерства закордонних справ Російської Федерації. Попередньо повідомляється, що можливою причиною загоряння могло стати коротке замикання.

У російському Санкт-Петербурзі на Пулковському шосе 5 січня загорілося більше 400 квадратних метрів у виробничому приміщенні компанії "Білорусь МТЗ".

Раніше також повідомлялося про те, що в Новому Осколі Бєлгородської області Росії горить військовий об'єкт. За інформацією очевидців, було чути вибухи, схожі на детонацію боєприпасів.

Вас також можуть зацікавити новини: