Симоньян несе нісенітницю в ефірі росТБ і заробляє чималі гроші / фото REUTERS

Сучасна Росія вирощена й одночасно знищена Путіним, але не тільки він винен в тому, що зараз відбувається в Україні та світі.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, є люди у РФ, які теж зіграли величезну і жахливу роль в отупінні мас, втрати емпатії до всього розумного, доброго і вічного.

Повага, співчуття і любов - все це стало чужим більшості росіян, які 24/7 дивляться федеральні канали, повістку на яких створює Маргарита Симоньян.

Попагандистка продовжила ядерну риторику в студії у головного мудодзвона країни. "Найнеймовірніше, що врешті-решт все це закінчиться ядерним ударом. Мені видається це все ж більш імовірним, ніж ось такий розвиток подій", - говорила Симоньян.

Вона - з простої краснодарської сім'ї, батько працював майстром з ремонту холодильників, мати торгувала на ринку квітами. Маргарита закінчила факультет журналістики Кубанського державного університету і школу телевізійної майстерності Володимира Познера.

Сьогодні вона чи не головна і найвпливовіша персона в медійному просторі РФ. За її плечима - створення пропагандистського каналу Russia Today, який вона очолила у 25 років. До свого призначення вона, простий журналіст, робила у вигідному для Кремля світлі репортажі біля захопленої терористами школи в Беслані.

Створення міжнародного інформаційного агентства "Росія сьогодні" та інформаційного агентства "Супутник" тільки зміцнили її позиції та максимально наблизили до Кремля.

Кар'єра Маргарити побудована на фейках і брехні, а ту маячню, яку вона вигадує на ходу, слухати взагалі неможливо. Після того, як RT позбулася своєї ліцензії на Заході, Симоньян почала клясти всіх.

Не варто забувати, що у Маргарити є друга половинка - її напівдорогоцінний чоловік, адже справжній діамант в сім'ї - тільки вона. Тигран Кеосаян - колишній режисер, а нині пропагандист, щиро вважає себе дотепним телеведучим. У "Міжнародній пилорамі" - програмі, яку веде Кеосаян, тільки прокремлівські гості й суцільне хамство.

Про доходи сімейної пари пропагандистів стало відомо після виходу фільму-розслідування ФБК "Паразити".  У рік вони заробляють не менше 120 мільйонів рублів на одного. Ця парочка - одні з найбагатших пропагандистів не тільки Росії, але і світу.

Раніше російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що програш РФ у війні проти України "неможливий". Інакше для всього людства все закінчиться "зовсім погано".

Вас також можуть зацікавити новини: