Фото УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, у форумі беруть участь близько 700 представників малого і середнього бізнесу, а також тих, хто хоче стати підприємцями.

У роботі бізнес-форуму передбачається дискусії, навчання, різні консультації по малому і середньому бізнесу.

Форум ініційований «ПриватБанком» за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Відео дня

Перед глядацьким залом, де проходить форум, його учасники можуть отримати консультації про кредитування бізнесу, обговорити юридичні питання, ознайомитися з перспективами франчайзингу.

Підприємці також можуть отримати консультації з бухгалтерії малого та середнього бізнесу, податки, бізнес-консалтингу, психології бізнесу. Також тут присутній консультант по бізнесу з Китаєм.

Бізнес-форум розпочався з виступу партнерів форуму, засновників програми «Бізнес. Молодість. Україна» Євгенія Василенка та Олександра Компанця.

З привітаннями до учасників бізнес-форуму виступили перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман і голова Дніпровського регіонального управління «Приватбанку» Володимир Мацак.

За словами Кужмана, основні завдання форуму визначити механізми кредитування малого і середнього бізнесу і подальшою розробкою з міською та районною владою програм підтримки малого та середнього бізнесу.

За словами Кужмана, у Дніпропетровській області існує програма підтримки підприємництва, але вона вимагає модифікації, основним для якої стане сьогоднішній бізнес-форум.

Кужман висловив надію, що в найкоротші терміни програма підтримки бізнесу буде вдосконалено і вже в наступному році будуть отримані конкретні результати дії цієї програми.

Довідка УНІАН. Перший український бізнес-форум «Україна – країна підприємців» для молодих підприємців та тих, хто мріє про власну справу. Його організатори - Український союз промисловців і підприємців за підтримки місцевої влади та Приватбанку - прагнуть показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості та перспективи для втілення їх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи і продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу. Форум об'єднає понад 200 молодих підприємців і тих, хто тільки мріє про власну справу. На них чекають виступи представників влади, державних і приватних організацій, надихаючі історії успіху молодих українських підприємців. Крім того, учасники форуму отримають з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від фахівців з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, електронної комерції тощо. Головна мета проекту – сприяти за рахунок розвитку малого бізнесу створення понад 1 млн нових робочих місць по всій країні.