Одеса. 30 вересня. УНІАН. Чотирьох міліціонерів, які були поранені під час спецоперації із затримання злочинця неподалік Одеси, прооперували, вони отримують необхідну медичну допомогу.  Про це УНІАН повідомив співробітник відділу громадських зв’язків Управління МВС України в області Володимир Шаблієнко.

За його словами, чутки, поширені окремими ЗМІ про смерть внаслідок поранення одного з міліціонерів, не відповідають дійсності.

Як повідомляв УНІАН, в ніч з 29 на 30 вересня в Одеській області під час спецоперації із затримання громадянина РФ, який розшукується за скоєння вбивства, у перестрілці зі злочинцями загинули двоє міліціонерів, ще четверо поранені. Загалом у спецоперації брали участь 12 правоохоронців.

Відео дня

Міліція порушила кримінальну справу за фактом вбивства двох працівників правоохоронних органів - за ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До пошуків нападників задіяно кілька тисяч співробітників управлінь внутрішніх справ трьох областей, введено план перехоплення.