Ворд знялася у фільмі для дорослих під назвою Drive / фото: russian.fansshare.com

Зірка серіалів для дітей і підлітків Мейтленд Ворд розповіла, що стала порноактрисою, адже закохалася в сценарій фільму Drive, в якому згодом знялася.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Intouch Weekly.

Читайте такожВ Італії пенсіонер помер в секс-шопі під час перегляду порно

Відео дня

Ворд знялася у фільмі для дорослих під назвою Drive. Актриса пояснила, що як тільки побачила сценарій, відразу ж захотіла брати участь у виробництві картини.

«Він дуже добре написаний. В ньому стільки різних тем», - поділилася Ворд.

У фільмі її героїня спочатку постає невинною, а потім стає все більш і більш розкутою.

«Я робила речі, про які в минулому і не подумала би. Всі ці збудливі ситуації, які вважаються табу», - розповіла актриса.

Вона також зазначила, що її рішення піти в порно не було спонтанним. Вона почала замислюватися про це, коли захопилася косплеєм. За словами Ворд, їй завжди подобалося носити сексуальні вбрання і відчувати на собі погляди людей.

Ворд стала відомою після ролі в сіткомі для дітей і підлітків «Хлопець пізнає світ», який виходив в ефір на телеканалах ABC і Disney. Вона також знялася в таких фільмах і серіалах, як «Білі ципочки» і «Правила спільного життя».

Як повідомляв УНІАН, сервіс фільмів для дорослих YouPorn створив першу у світі віртуальну порнозірку. Її звуть Джуді і вона активно веде акаунти в Twitter і Instagram.