Ці кішки готові гратися з вами весь день безперервно / фото Pixabay

Середньостатистичний власник кішки володіє щонайменше двома кішками, хоча у багатьох людей їх набагато більше. І хоча всі кішки прекрасні, але якщо ви шукаєте кішку, яка буде енергійною, грайливою і лагідною одночасно, ці 10 порід кішок можуть бути найкращим вибором.

Портал Scotsman розповідає про породи котів, яким сподобається щодня полювати, розважатися та вчитися нових трюків.

Турецька ангора - допитлива, грайлива і розумна порода, яка прекрасно себе почуває завдяки прив'язаності до однієї конкретної людини в будинку.

Відео дня

Сіамські кішки голосисті, красиві та розумні. Їхній товариський характер робить їх дуже грайливими, і вони будуть домагатися вашої уваги, коли захочуть погратися (що трапляється часто).

Сибірська лісова - доброзичлива, товариська і сильна. Це давня порода, яка залишається добродушною і ласкавою.

Абіссинська. Ця чарівна порода кішок - справжній спортсмен і любить бігати. Абіссинську породу кішок часто називають "клоунською" породою.

Менкс. Ці короткохвості кішки сором'язливі, але, як тільки звикнуть до вас, легко прив'язуються, що призводить до спокійних, товариських і активних ігор.

Девон Рекс. Кішки цієї породи мають багато енергії і тому люблять побешкетувати.

Манчкін. Ці маленькі кішки - милі за своєю природою, неймовірно товариські та вкрай активні.

Японський бобтейл - одна з найбільш ласкавих і грайливих порід кішок. Вони люблять грати в "стрибки", "апорт" і доганялки.

Мейн-кун володіє великим інтелектом і любить гратися, щоб підтримувати його стимул.

Бенгальські кішки. Якщо ви хочете спокійну і зібрану кішку, то бенгальські, ймовірно, не для вас. Ці чарівні кішки дуже цікаві, рухливі, розумні і неймовірно люблять ігри.

Раніше УНІАН розповідав про 10 порід кішок, які ідеально підходять для сімей з дітьми.

Вас також можуть зацікавити новини: