
Чудовий смак принцеси Діани поширювався на багато сфер життя, зокрема і кулінарію. Нещодавно стало відомо про спосіб, яким вона любила їсти картоплю, що також свідчить про її скромну елегантність. Про це пише The Take Out.
Як розповів колишній особистий кухар Діани Даррен Макгреді, принцеса полюбляла їсти картоплю, яка покрита яєчним білком та паприкою, після чого її запікали у духовці. Завдяки такому методу створюється дуже хрустка та ароматна шкірка картоплі.
За словами Макгреді, принцеса любила хрустку картоплю, поєднуючи її з нарізаною курячою грудкою. Часто вона ділилася такою стравою зі своїми синами Вільямом та Гаррі.
Як приготувати картоплю, яку любила їсти принцеса Діана
Для цієї страви підійде будь-який сорт картоплі. Вам потрібно просто нарізати її на шматочки, аби отримати максимально хрустку шкірку, тому не забудьте залишити її.
"Найважливіший крок - обмазати картоплю збитим білком, а потім приправити сіллю, перцем та улюбленими травами і спеціями. Потім запікайте бульби на сильному вогні (від 220 до 230 градусів Цельсія) протягом 20-40 хвилин, залежно від розміру та нарізання", - порадили у матеріалі.
Попри те, що принцеса Діана любить їсти картоплю зі смаженою куркою, її можна також подавати з кремовим або пікантним соусом. До прикладу, можна зробити соус зі сметани.
Інші смачні рецепти
Раніше кулінари поділилися "секретним" рецептом, як дуже смачно посмажити яйця. За їхніми словами, додавання кунжуту до смажених яєць надасть їм приємної хрусткості та горіхового смаку.
"Насіння, яке часто використовується в азійській кухні, надає смаженим яйцям чудової хрусткої основи. А якщо додати до них трохи перцевої олії, ви отримаєте ще більше смаку, що зробить їх чудовою альтернативою вашому звичайному сніданку або бранчу", - додали експерти.
Також відомий кулінар поділилася рецептом бананово-шоколадних мафінів. Як зазначила Мері Беррі, банан і шоколад є чудовим поєднанням, а ці кекси в американському стилі дуже подобаються дітям.