
Експерти з кулінарії Foodie порадили, який один інгредієнт додати, щоб яєчня порадувала "вибухом смаку", передає express.co.uk.
"Якщо ви регулярно їсте яєчню, ви, можливо, вже знаєте, що вона може набриднути. Але вам не потрібно багато чого, щоб відродити свою любов до неї. Необхідний вам заряд смаку може вже лежати у вашому холодильнику або в кухонній шафі, - йдеться в публікації. - Яєчня може з легкістю стати чистим полотном для демонстрації нових смаків".
Що можна додати в яєчню - порада
Експерти порекомендували додавати соус песто в сковороду під час смаження яєць:
"Смаження яєць у песто надає їм такого бажаного трав'яного сплеску смаку. Цей простий інгредієнт також замінює олію, на якій ви зазвичай смажите яйця".
За їхніми словами, свіжі трави в соусі песто - це "легкий спосіб поліпшити смак смажених яєць".
Песто - це соус із сумішшю трав, приготований із підсмажених кедрових горіхів, свіжого базиліка, сиру пармезан, часнику й оливкової олії.
Як зробити смачну яєчню з песто - найкращий спосіб
Ось як експерти радять готувати яйця з песто:
- Смажте яєчню на слабкому вогні. Якщо вогонь занадто сильний, ваше песто підгорить.
- У великій сковороді розігрійте дві-три столові ложки песто. Коли песто злегка зашипить, розбийте в нього яйця і залиште готуватися на слабкому вогні.
- За допомогою ложки зачерпніть гарячу олію з песто і полийте нею яєчні білки.
- Переконайтеся, що масло не торкається яєчного жовтка, інакше він звариться.
Весь процес приготування має зайняти близько чотирьох-п'яти хвилин.
Нагадаємо, раніше кухар назвала несподіваний "зайвий" інгредієнт, який псує смак яєчні.