
Яєчня по-французьки вийде суперкремовою, якщо до неї додати один інгредієнт, відмірявши необхідну його кількість. Важливо точно дотриматися пропорцій, щоб страва вдалася, повідомляє Express.
Більшість людей, готуючи яєчню, збивають яйця та молоко, а потім додають сіль і перець. Однак смак цієї страви можна покращити, відмірявши точну кількість одного інгредієнта. Йдеться про вершки.
Кулінарні експерти Fusion Craftiness стверджують, що для яєчні із трьох яєць потрібно узяти 2 столові ложки вершків. Вони також додають у страву цибулю-шніт, але, наголошують, можна обійтися і без неї.
Інгредієнти для кремової яєчні по-французьки
3 яйця;
1 столова ложка вершкового масла;
2 столові ложки вершків;
2 столові ложки подрібненої цибулі-шніт;
сіль і перець
Спосіб приготування
1. До збитих яєць додати нарізане кубиками масло.
2. Вилийте яйця на холодну сковороду та готуйте на повільному вогні.
3. Коли яєчня буде напівготова, додайте цибулю, сіль, перець і вершки.
4. Постійно помішуйте, поки яйця не будуть повністю готові. Стежте, щоб вони залишалися ніжними і не пересушувалися.
Зазначається, що відповідно до багатьох рецептів саме повільне приготування яєць забезпечує найкращий результат.
Раніше УНІАН розповідав, коли потрібно солити яєчню. Попри простоту приготування цього сніданку, шеф-кухарі, домогосподарки та дієтологи сперечаються про те, коли саме потрібно солити яйця.
Дехто вважає, що додавання солі до яєць перед їх приготуванням розріджує білок, через що кінцевий продукт стає жорстким та гумовим. Інші ж кажуть, що додавання солі перед приготуванням робить яєчню більш приправленою та ароматною.
Тим часом, за словами експертів, додавання солі під час збивання сирих яєць може зробити яєчню найкращою та найсмачнішою.