Cлід розшукати дивний трактор серед 200 інших / колаж з фото УНІАН та pixabay.com

Візуальна загадка для дітей та дорослих на логіку може допомогти навчитися швидше шукати серед купи однакових речей ту, яка відрізняється від решти.

Є така захоплива головоломка - потрібно серед 200 розшукати той, який не такий, як всі. Завдання непросте, оскільки дуже легко розгубитися, побачивши таку велику кількість тракторів. Крім того, є обмеження в часі - на виконання завдання треба витратити лише 20 секунд.

Намагайтеся діяти максимально спокійно та уважно - коли візьметеся за роботу звертайте увагу на найменші деталі й не рахуйте трактори. У вас може ніби мерехтіти в очах через те, що тракторів дуже багато, - слід трохи примружитися і продовжити працювати.

Відео дня

Людям, які мають проблеми із зором, може бути особливо тяжко. Якщо ви не бачите дрібні деталі - можете збільшити масштаб головоломки.

Треба дуже швидко знайти трактор, який можна назвати дивним / колаж УНІАН

Зараз ми розповімо, чому один з тракторів назвали дивним, і де він знаходився. Дивний трактор той, у якого немає труби. Він був у третьому рядку знизу.

Дивний трактор був знизу зображення / колаж УНІАН

Така загадка про тварин вже розміщена у мережі

На зображенні є багато зебр, і десь там знаходиться собака. Розшукати пса треба лише за 6 секунд. Дуже важливо не витрачати нас на те, щоб розглядати великих тварин. 

Вас також можуть зацікавити новини: