Українські заводи вже виробили понад 250 тисяч тонн цукру / фото УНІАН

Українські цукрові заводи з початку сезону цукроваріння, який стартував 5 вересня із запуском Радехівського цукрового заводу, виробили 251 тисячу тонн цукру.

Читайте такожВ Україні дорожчають продукти харчування: головні причини

Про це повідомила прес-служба Національної асоціації цукровиробників України (НАСУ) "Укрцукор".

"Станом на 19 жовтня виготовлено 251 тисяча тонн цукру і перероблено 1,92 мільйона тонн цукрових буряків", – йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, зараз в Україні працюють 27 цукрових заводів.

Що цьому передувало

  • Виробництво цукру в Україні у сезоні 2019-2020 років (вересень 2019 - серпень 2020) становило 1,48 мільйона тонн, що на 19% менше в порівнянні з попереднім сезоном.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram