Ілюстрація / REUTERS

Невідомі зловмисники в ніч з 8 на 9 серпня зламали центральний вхід в будівлю офісу старости населеного пункту Волоське Дніпропетровської області та підірвали розміщений в приміщенні банкомат "Приватбанку".

Читайте такожНа Київщині троє зловмисників намагалися витягти термінал з супермаркету (відео)

Як повідомили в прес-службі банку, від дій підривників постраждало найтехнологічніше село України, практично повністю перейшло на безготівкову систему оплати в будь-яких сферах життя.

Відео дня

У банку нагадали, що за підтримки місцевої облдержадміністрації старости села "ПриватБанк" встановив термінали та банкомати, ввів низку інновацій.

Також повідомляється, що Служба безпеки банку у співпраці з поліцією вже з'ясовує всі обставини події, встановлюючи факти й причетних осіб. Відкрито кримінальне провадження. Сума завданого збитку уточнюється.

При цьому банк оголосив про винагороду в 100 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе встановити ті затримати зловмисників. Анонімність гарантується.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк знаходиться у власності держави з грудня 2016 року.