"Київстар" підключив до 4G ще 116 населених пунктів / фото Київстар

Територія дії 4G мережі продовжує збільшуватись. Відсьогодні мешканці ще 116 населених пунктів у Закарпатській, Львівській, Миколаївській та Хмельницькій областях можуть користуватись послугою швидкісного мобільного інтернету з мобільних телефонів. Зокрема, така можливість з’явилась у абонентів в містах Кам’янка-Бузька, Очаків, Чорноморка, Понінка, Бобове, тощо. 

Мережа 4G зв’язку Київстар вже працює у 6817 населених пунктах, з яких 90% - у сільській місцевості. Загальна кількість населення на території доступу 4G - понад 29 млн осіб, або 70% населення України. На сьогодні в мережі Київстар послугами 4G скористалось майже 7 млн 500 тисяч абонентів.

фото Київстар

Нагадаємо, що за даними незалежних міжнародних компаній Ookla та nPerf, середня швидкість мобільного інтернету у мережі Київстар найвища з-поміж усіх  мобільних операторів України. Такі  дані наводяться у дослідженнях цих компаній за 2018 і 2019 роки.  З 2015 року компанія інвестувала у розвиток мобільного зв’язку 3G і 4G майже 25 млрд грн – оплата ліцензій на частоти, будівництво нових мереж та ін.

Відео дня

Щоб користуватись послугами 4G абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та   USIM-картка. Замінити стару SIM-карту на USIM можна безкоштовно  в більше 8 тисячах торгових точок по всій Україні.

Довідка. Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,2 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.