Sony представила нові смартфони / фото Sony

Минулої п'ятниці Sony представила новий бюджетник Xperia L4, а вчора продовжила оновлення модельного ряду смартфоном, вдаривши по середньому сегменті з Sony Xperia 10 II і по верхньому флагманському — з новим флагманом Sony Xperia 1. Терміном виходу всіх нових смартфонів Sony позначений другий квартал 2020 року.

Читайте такожSony встановила антирекорд з продажу смартфонів

Тепер з'явилися подробиці про рекомендовані ціни для Європи і точніші терміни для деяких країн.

Відео дня

Отже, рекомендовані європейські ціни на актуальну лінійку смартфонів Sony виглядають так:

бюджетник Sony Xperia L4 в єдиній версії 3/64 ГБ і двох кольорах (синій і чорний) — €200;

середнячок Sony Xperia 10 II в єдиній версії 4/128 ГБ і двох кольорах (чорний і білий) — €370;

флагман Sony Xperia 1 II в єдиній конфігурації 8/256 ГБ і двох кольорах (чорний і фіолетовий) — цілих €1 200. Важливо, що версії з 4G — не передбачено.

Як і очікувалося, у разі Sony Xperia 10 II, яка заінтригувала своїми параметрами, дива не сталося, і ціна явно здасться завищеною на тлі конкуруючих моделей інших виробників, особливо Xiaomi. Але більш вражаюче виглядає ціна Sony Xperia 1 II. Іншими словами, Sony вірна корпоративним стандартам, пише itc.ua.

Залежно від регіонів і особливостей оподаткування ціна може трохи відрізнятися.

Що стосується термінів, вони теж зазвичай трохи відрізняються. Але французький підрозділ в прес-релізах згадує замість другого кварталу «весну». Тобто, є невеликий шанс побачити це тріо у продажу до кінця березня. З іншого боку, нідерландський і болгарський підрозділ вказують на «кінець весни». Так що з високою часткою ймовірності у продаж Sony Xperia L4, Xperia 10 II і Xperia 1 II надійдуть у травні.