Система е-квитка тимчасово не працює / фото bzh.life

Київський метрополітен попереджає, що система е-квитка тимчасово не працює.

Про це КП "Київський метрополітен" повідомляє у Facebook.

"Оператор КП "ГІОЦ" займається вирішенням питання. Просимо скористатися альтернативним видом оплати. Перепрошуємо за незручності", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ маршрутках Києва почали встановлювати валідатори

Як повідомляв УНІАН, 4 вересня директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров заявив, що з 1 листопада у столиці планується припинити продаж паперових квитків у наземному транспорті, у метрополітені - жетонів і зелених безконтактних карток.

22 жовтня в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій КМДА повідомили, що повний перехід на єдиний електронний квиток для розрахунку за проїзд у громадському транспорті Києва відклали на наступний рік.

26 жовтня мер Києва Віталій Кличко вніс зміни до розпорядження №1934 від 26 жовтня 2018 року "Про введення в дослідну експлуатацію автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті міста Києва незалежно від форми власності", відповідно до яких перенесено на 1 квітня 2020 року повний перехід оплати проїзду у громадському транспорті е-квитками.