Вчора, 30 січня, в Києві відбувся концерт популярного американського дуету Twenty One Pilots. Фани стояли в черзі за тікетами з 06.00 під дощем.

Читайте такожСоліст Imagine Dragons піднявши на концерті в Києві український прапор (фото)

Однак організатори попереджали, що всі квитки на концерт у Палаці спорту були розпродані ще в листопаді і вже не варто купувати квитки через інтернет. Однак знайшлися потерпілі, які купували квитки хоч і заздалегідь, але теж попалися на вудку шахраїв. Як розповіли у МВС, тільки за четвер, 30 січня, в поліцію звернулися п'ятеро фанатів американського дуету не тільки з Києва та області, але і з Дніпра і навіть Шепетівки, пише "Страна".

У своїх заявах про вчинення злочину ошукані люди написали, що охорона не пустила їх на концерт, так як за словами сек'юріті на ці місця вже були зареєстровані глядачі, а їхні квитки - підробка.

Кожен з ошуканих виклав від 1 300 гривень за квиток і більше. У поліції очікують напливу заяв і вже підозрюють, що з The bandito Tour американських "пілотів" спритники провернули таку масштабну аферу, як і з підробленими квитками на недавній виступ The Imagine Dragons.

Заведено кримінальне провадження за статтею 190 КК "Шахрайство", поліція встановлює деталі події, а ошукані фанати повернулися додому, так і не побачивши кумирів.

Як повідомляв УНІАН, на концерт фани прийшли в жовтих стрічках, які є символом останнього альбому гурту Trench, що вийшов в 2018 році.