Чим прибрати запах і вологу з взуття - поради / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Багато людей взимку стикаються з неприємною проблемою - від постійної шкарпетки чоботи і черевики починають неприємно пахнути. Боротися з цим можна по-різному, але один з кращих методів, як прибрати неприємний запах з взуття - використовувати те, що все викидають в смітник, а даремно.

Як прибрати неприємний запах з взуття мандаринами - інструкція

Шкірка цитрусових - один з кращих помічників, коли виникає питання, чим прибрати запах у взутті. З'являється він саме взимку через те, що ступні сильно потіють. Ви носите шкарпетки і колготки, кладете теплі устілки, пересуваєтеся по вулиці, а потім заходите в приміщення - відбувається перепад температури, ногам стає жарко. Результат - вологе взуття і неприємний аромат. Прибрати запах із взуття можна всього за одну ніч, записуйте інструкцію.

Вам потрібно взяти звичайні мандарини, почистити їх і з'їсти. Шкурки не викидати, а нарізати маленькими шматочками і висипати в взуття. Застібнути черевики або чоботи, залишити на ніч, а вранці викинути шкірку. Ви здивуєтеся, але від неприємного запаху не залишиться і сліду - шкурки мандаринів вберуть в себе всі зайві аромати, залишаючи тільки легко вловимі ефірні олії на матеріалі взуття. 

Відео дня

Якщо вам хочеться додатково прибрати зайву вологу з черевиків або чобіт - розмістіть всередині взуття зім'яті газети разом з шкіркою від цитрусових. Такий метод допоможе "вбити відразу двох зайців" - на ранок ви отримаєте абсолютно сухі та чисті черевики.

Вас також можуть зацікавити новини: