Вибрати ім'я для собаки - цілий ритуал / фото ua.depositphotos.com

Якщо ви прийняли те саме відповідальне рішення взяти додому цуценя, то, звичайно ж, ви замислювалися про те, як його назвати. Природно, визначитися з ім'ям для цуценя - це цілий ритуал. Адже ім'я для собаки - це важливо.

Раніше УНІАН писав, чому кішка нявкає. Тепер ми порадимо, як вибрати гарне ім'я для собаки.

Оригінальна кличка для собаки - варіанти

Фахівці радять вибирати для собаки односкладове ім'я, так йому буде легше запам'ятати кличку, і пес буде швидко відгукуватися на неї. Якщо виберете двоскладове, то, за словами фахівців, собака все одно запам'ятає перший склад, і їй буде складніше запам'ятати двоскладове ім'я.

Відео дня

Варіанти для кличок: Бос, Гав, Гів, Гор, Дог, Даз, Зіп, Чак, Лір, Лорд. Головне, що ви вкладаєте, у його кличку. Вибирайте ім'я, яке вам подобається, потрібно, щоб ваш вихованець запам'ятав.

Кличка для собаки-дівчинки

Немає ніяких правил, як потрібно назвати собаку. Все залежить від вашої фантазії. Важливо лише те, що може запам'ятати пес. За запевненням фахівців, собака запам'ятає склад. Але ви можете давати цуценяті різні клички.

Клички для дівчаток собак: Еллі, Голді, Джіні, Міа, Герда, Кнопа, Лада, Карі, Ласка, Зізі, Зіта, Закіра, Ава, Мура, Ліра, Дана, Кріс, Лізі і тп.

Кличка для собаки-хлопчика

Новий член сім'ї заслуговує найкращого імені, звичайно. І якщо у вас виникли труднощі під час вибору клички для цуценя, то тримайте кілька варіантів: Зак, Жак, він, Ган, Алекс, Бен, Жерар, Зевс, Зіггі, Декс, Бакс.

Імена повинні бути легкими для сприйняття. І знову ж таки, все залежить від вашої фантазії. Головне - любов до вихованця.

Вас також можуть зацікавити новини: