Для людей, що народилися під знаком Терезів, новий рік готує серйозні випробування / фото ТСН

Все ближче Новий рік. Багато хто чекає у 2019 році втілення надій, проте не всім новий рік принесе удачу та успіх: замість радості і щастя доведеться скуштувати розчарування і тягар випробувань.

Знаменитий астролог Павло Глоба попередив відразу кілька знаків Зодіаку: на них чекають труднощі і випробування у 2019 році, передає "Главред".

Для Раків 2019-й рік несе помітні проблеми в особистому житті. Для них постане непростий вибір: або шукати компроміси і виходи з важких ситуацій в любовних відносинах, або залишити все, як є. У сфері бізнесу також доведеться пройти через ряд випробувань. Астролог Павло Глоба попереджає, що справа може дійти до розриву колишніх зв'язків. При цьому Ракам належить відчайдушна боротьба за "місце під сонцем", причому загострення проблем і негативу знизиться лише до осені.

Відео дня

Читайте такожАстролог розповів, коли зникнуть країни і кордони

Для людей, що народилися під знаком Терезів, новий рік готує серйозні випробування. Для подолання неминучих труднощів астролог радить запастися солідним багажем витримки і терпіння. При цьому цього валу проблем і труднощів варто очікувати в першій половині року. Постійні негаразди в результаті виллються в хронічну втому і призведуть до занепаду сил.

І нарешті, для Козерогів 2019-й рік обіцяє стати непростим: на них чекають серйозні удари долі і тяжких випробувань. Павло Глоба рекомендує почати приймати зміни і отримувати з них максимальну користь. Крім того, знаменитий астролог радить Козерогам в 2019 році переглянути свої життєві цінності і почати дослухатись до своєї інтуїції для того, щоб зупинити низку неприємностей.

Як повідомляв УНІАН, раніше астролог розповів, коли остаточно помре СНД і "полетить голова" Путіна.