Астролог розповів, яка дата є фатальною для інавгурації Зеленського / фото прес-служби Володимира Зеленського

Чи розпустять нинішню Верховну Раду і чи будуть дострокові парламентські вибори, залежить від того, коли відбудеться інавгурація Володимира Зеленського.

Про це "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

"Можна не сумніватися, що нинішній спікер Верховної Ради Андрій Парубій буде намагатися зберегти за собою посаду як можна довше і подбає про те, щоб інавгурація ні в якому разі не сталася раніше 28 травня", - зазначив він.

Відео дня

За словами Росса, Парубію є чого побоюватися.

Читайте такожУ Зеленського назвали причину для розпуску Ради

"Володимир Зеленський має намір всіляко сприяти проведенню належних розслідувань справ Майдану і оприлюднити результати. Найімовірніше, виявиться, що у Парубія і Турчинова взагалі повний комплект, тому, природно, обидва вищезгаданих діяча хочуть мати недоторканність. Оскільки Парубій очолює парламент, він зробить все, що від нього залежить, щоб інавгурація Зеленського не сталася раніше 28 травня", - пояснив він.

Що стосується дати інавгурації Зеленського - 28 травня, то Росс вважає її найгіршим днем, який тільки можна придумати для інавгурації нового президента.

"В цей день буде Місяць без курсу. Так, Петро Порошенко висунувся в президенти 29 січня 2019 року, як раз на Місяць без курсу – бачимо результат: він зазнав розгромної поразки на президентських виборах. Якщо інавгурація Володимира Зеленського відбудеться 28 травня, то високий ризик, що він вступить на посаду президента, але потім практично відразу, використавши закон про імпічмент, його скинуть", - розповів астролог.

Читайте також"Система боїться": Зеленський звинуватив ЦВК у намірі позбавити його можливості розпуску ВР (відео)

За словами астролога, і Зеленський, і Порошенко обидва однаково зацікавлені в розпуску Верховної Ради.

"Проте не знаю, як їм вдасться переконати в цьому Парубія. Однак якщо це вдасться зробити, в цьому випадку будуть дострокові парламентські вибори. Зеленський на них серйозно налаштований, так само, втім, як і Порошенко", - зазначив Росс.

"Якщо зараз у Порошенка є хоч якийсь рейтинг і хоч якийсь шанс увійти у новий парламент зі своєю партією "Солідарність", то восени його рейтинг в кінець випарується, він стане "політичним трупом". Він буде настільки токсичним, що ніхто не захоче з ним зв'язуватися і ставати з ним єдиною командою", - додав він.

Росс вважає, що якщо інавгурація відбудеться після 28 травня, в якийсь із днів до 3 червня, то Верховну Раду вже ніхто не розпустить.