Володимир Путін / REUTERS

Астролог Влад Росс прокоментував інформацію про те, що гімнастка Аліна Кабаєва народила російському президенту Володимиру Путіну двійню.

"Можна з упевненістю говорити про те, що Володимир Путін дійсно днями став багатодітним батьком, і що Кабаєва народила йому двох синів", - зазначив Росс в коментарі Главреду.

Читайте також"Їх переслідуватимуть": астролог склав гороскоп дітей Путіна і Кабаєвої

Відео дня

"Те, що поява на світ синів Кабаєвої і Путіна тримається в суворій секретності, є результатом манії переслідування Путіна. У цьому немає нічого дивного. Як відомо, коли він вилітає на зустріч з лідером якоїсь держави, ніхто не знає, в якому літаку він подорожує, тому що вилітають відразу кілька однакових літаків. Точно так само в свій час пересувався по країні Сталін. Через цю манію переслідування господаря Кремля вся інформація про його дітей міститься в суворій секретності. Подейкують, що у нього вже й онуки є", - сказав астролог.

Росс зазначив, що все особисте життя Путіна покрите таємницею.

"Завжди так було і так буде надалі, оскільки Венера – планета шлюбу, любові і стосунків – знаходиться в Будинку таємниць, тиші і секретності в його гороскопі. Відповідно, вся приватне життя Путіна завжди буде закрита для громадськості", - пояснив він.

"В принципі, це проявилося давно: десять років він не жив зі своєю дружиною Людмилою, але втілювався, що у нього є дружина. Хоча, судячи по гороскопу, років п'ять до розлучення екс-дружина Путіна жила зі своїм коханцем, за якого в 2015 році вона вийшла заміж", - додав експерт.

За словами Росса, не виключені також відхилення Путіна в плані сексуального життя і переваг.

"В його гороскопі показник Венери в 12-му будинку, а це вказує на те, що людина може захоплюватися садомазохізмом. Тому все, описане в "50 відтінків сірого", може бути темою Володимира Володимировича", - резюмував він.