Названі знаки Зодіаки-зрадники / фото slovofraza.com

Далеко не всі знаки Зодіаку можуть похвалитися вірністю і відданістю як у коханні та сімейних стосунках, так і в діловому партнерстві чи дружбі.

У коментарі "Главреду" астролог Влад Росс назвав найбільш невірні знаки Зодіаку.

Головні зрадники - Риби. Саме серед представників знаку Зодіаку найбільше зрадників. Майже завжди вони мають таємних коханців (або коханок).

Відео дня

На другому місці зрадників - Водолій. "Вибудовуючи стосунки з Водолієм, будьте готові до того, що сьогодні він є, а завтра – вже ні. Їм властиво раптово змінювати свою поведінку, ставлення, думку", - попередив експерт.

Читайте такожДуже небезпечні дні: астролог попередив про катастрофічний період

За словами астролога, Водолії не люблять зраджувати й не люблять, щоб їх зраджували. Однак вони часто різко повертають ситуацію у несподіваний бік, а це для інших може здаватися зрадою.

Бронзу ходоків наліво отримують Близнюки. "Це подвійний знак Зодіаку. Для Близнюків не існує друзів та родичів – для них існують лише їхні інтереси. Вони часто створюють двоїсті ситуації й поводяться двозначно", - сказав Росс.

Також вірними не назвеш Овнів, тому що їх завжди "несе", причому одразу ж, на самому початку стосунків.

Стрільці, особливо чоловіки, також не можуть похвалитися вірністю і відданістю. "Чоловіки-Стрільці можуть змінювати направо і наліво. Як правило, вони люблять створювати навколо себе гареми. Їм складно задовольнитися однією жінкою", - зазначив астролог.

Раніше астролог Влад Росс назвав знаки Зодіаку, які народжені бути мільйонерами, а також тих, хто приречений на бідність.