З'явився гороскоп на 7 серпня / фото slovofraza.com

Астролог Павло Глоба дав астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 7 серпня 2019. Він говорить, що ця дата — вдалий час для роботи.

Серед щасливчиків цього дня - Тільці й Козероги, невдахами серед знаків Зодіаку стануть Раки, Діви, Терези та Водолії, передає SlovoFraza.

Овен

Зірки можуть підштовхнути Овнів до авантюр, непродуманих вчинків, невиправданого ризику. Не розраховуйте на виграш в казино, який дозволить вам купити квартиру або машину. Саме час зайнятися домашніми клопотами, ремонтом, початком будівництва.

Відео дня

Тілець

7 серпня Тільці можуть зав'язати та довгострокові перспективні знайомства, а також домогтися не менш довгострокових замовлень. Направте всі зусилля на те, щоб домогтися бажаного.

Близнюки

Нервозність й емоційність зроблять некомфортним ваше перебування на роботі, а на самоті Близнюків можуть тривожити сумні думки. Підписання документів навряд чи відбудеться або пройде не на ваших умовах. Не плануйте поїздок та заходів. Займіться звичайними клопотами, щоб знайти відсутнє почуття гармонії та рівноваги.

Рак

Цей день може ознаменуватися неприємними контактами з органами захисту правопорядку. Імовірні помилки в оформленні документів або їхня втрата. Зверніть увагу на законність ваших дій, не намагайтеся бути найрозумнішими, тому що в результаті ваша самовпевненість обернеться проти вас.

Лев

У цей день у вас може увійти у звичку гарно поїсти, особливо перед сном. Можливо, для вас буде неприємним попередженням те, що звичка їсти перед сном шкідлива для здоров'я.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши знаки Зодіаку, на яких чекає успіх

Діва

Не виключені конфлікти з керівництвом, з представниками державних структур. Від вас будуть потрібні витримка й здатність йти на компроміси.

Терези

Положення планет не сприяє швидкому та ефективному виконанню намічених планів. Це поганий час для початку будь-якої справи, поїздки, зміни місця проживання.

Скорпіон

Зірки не сприяють початку нових справ – вони напевно закінчаться нічим. Однак можуть статися події, які стануть результатом докладених зусиль раніше або поставлять крапку в якійсь справі. Не приймайте відповідальних рішень у бізнесі та професійних справах.

Стрілець

Ймовірний конфлікт фінансових інтересів. Близькі люди нададуть істотну підтримку. Вам краще обговорити всі складні фінансові питання, а не відмовчуватися.

Козеріг

На Вас чекають успіх у справах нерухомості, торговельній та посередницькій діяльності, а у сфері інформації – цікаві публікації. Беріться за справу – наукові праці та статті можуть стати початком важливого етапу у вашому житті.

Водолій

Друга половина дня буде для вас дуже неприємною, повною небезпечних несподіваних ситуацій, агресивності, зіткнення з криміналом. 7 серпня намагайтеся нічого великого не купувати, день не підходить й для вкладення грошей. Починати якісь серйозні справи не рекомендується, бо вони заздалегідь приречені на провал.

Риби

День символізує сумнів, невпевненість у собі та своєму майбутньому. Насправді вам хочеться відповісти "ні", але ви не знаєте, як зробити, щоб з цього вийшло щось путнє. Гніваючись на власну нерішучість, ви заганяєте себе в суворі рамки: тільки інтереси сім'ї й ніякого особистого життя. Не варто цього робити.